Tuesday, February 23, 2010

Bekir Coşkun
AHA bildiriyor.. . (2)

21.02.2010 03:33:07
AHA’nın (Arınç Haber Ajansı), AA, DHA, İHA gibi ajanslardan farklı yanı; yayına geçtiği zaman olanları değil, olacakları da veriyor. Olması gerekenleri de...Tüm bu olanları günler önceden haber veren kimdi?..

AHA...(.........)

AHA ayrıca tüm medyada yer alan o yayınlarında, duyguları, düşünceleri, söylenmeyenleri, hatta olmayanları da bildiriyor.İşte:İsmailağa Cemaati‘nin üzerine gittiği için içeri atılan Cumhuriyet Başsavcısı Cihaner ile ilgili değerlendirme yaparken, “İşin içine biraz gözyaşı koymak bakımından da bu savcımızın çocuğunun çizgi filmlerinin bile alındığını ve onun gözyaşları içinde babasını beklediğini söylemek de işin içine mizansen koymaktır” dedi AHA...

İnsan düşünüyor:Babası hapse atılmış, annesinin kucağına sinmiş, şaşkın ve korkmuş bir küçük çocuğun gözyaşını dahi alay konusu yapacak kadar kin ve nefret kimde olabilir...
AHA bildiriyor.. .
_Yine tüm bu olup bitenlerin altında yatan gerçek nedeni (diğer medya ve ajanslar görmemiş olsalar bile) en iyi yine AHA bir cümleyle açıkladı, gözünüzden kaçmasın:“Bu ülkenin kutlu yürüyüşü asla ve asla durdurulamaz. ..”(.........)
Kutlu yürüyüş?...
Ne alakası var?..
Din içerikli kitaplarda “İslami mücadele yolu“ diye geçiyor, bir tür İslami ya da dinsel slogan...
Kalkıp “Savcı, başsavcıyı içeri attıysa, kutlu yürüyüş de nereden çıktı?..” demeyin.

AHA size gerçeği gösteriyor...
Bu kopan kıyametin, devlet içindeki krizin gerçek nedenini açıklıyor...
AHA aslında çatışmanın özünü bildiriyor size..._
Bu olanlar; Türkiye adım adım “tarikat devletine” dönüştürülürken, sorun çıkartan ve direnen cumhuriyet yargısını silip süpürüp, yerine kendi yargılarını koyma operasyonudur. ..
Anlamıyor musunuz?..
Açıkça söylüyor...AHA...

No comments: