Thursday, April 10, 2008

Kapatma Davasının Tetikçisi AKP'li Kim?

Kurgulama insanin kafasini karistirmaz, aksine cok acidan dusunme gucunu zorlayarak analiz gununu zorlar mi dersiniz? Asagidaki yazidaki strancdaki sah piyona su garantiyi verir: "Benim istemedigim hic bir darbeye izin vermem"

Emin Değer - İyi Bilgi
" Hemen kolaylıkla Amerika cevabını veriyoruz. AKP, karşılaştığı hukuk darbesinden en az zararla çıkmak için Amerika ile bir pazarlığa oturmaya zorlanmış olabilir. Biliyoruz ki bir NATO ülkesi olan Türkiye’de, bugüne kadar Amerika’nın istemediği, en azından göz yummadığı hiçbir darbe olmadı, olamaz da.
.....
" Pir Sultan Abdal’ın veciz deyişiyle “Her ağacın kurdu özünden olur.” AKP’yi kapatmanın fitilini yakacak kişi de ancak bir AKP’li olabilir.

Ağaç kurdu deyip geçmeyin. Ufak tefektir ama koca bir çınarı bile devirebilir. İşte bizim kurdumuzun da ufak tefek ama çok maharetli olduğunu düşünebiliriz. Aynı zamanda çok kurnaz olduğu da kesin. Çünkü elini kirletmeden bu işi yaptığını biliyoruz.

Elini kirletmemekle; YÖK Başkanı değişmiş, yeni YÖK üyeleri atanmış; 3 -4 ay içinde 25 yeni rektör ataması yapılacak ve çok yakın zamanda bir sivil anayasa süreci başlayacak yani başörtüsüyle eğitim özgürlüğüne sessiz sedasız geçilecek bir ülkenin başbakanına taaa İspanya’dan “velev ki türban …” sözünü söyletmekten bahsediyoruz. "

Yazinin tamami icin: http://www.acikistihbarat.com/Haberler.asp?haber=7558

No comments: