Thursday, June 26, 2008

"Atatürk" hakkındaki "Larousse ansiklopedi" yazısına yapılmakta olan SALDIRIYA TEPKİ VER!

(Açık Mektup)

Değerli “Atatürk borçluları”,

Bizi idare (?) edenlerin nemelazımcılığı nedeniyle, “olmamış, olmasına da imkân bulunmayan” bir soykırım yalanını, birçok parlamentoya da tasdik ettiren Ermeni diasporası, dur durak bilmediğinden, cüretini artırarak bu kez ATATÜRK’ün ansiklopedik yazısına tasallut etmişlerdir. Arjantin’e gidenler, oradaki Ermenilerin fanatizmine belki şahit olmuşlardır.
(Osmanlı 1914’te dünya savaşına katıldığı zaman, 300 Arjantinli Ermeni’nin oradan Petrograd’a gelerek Rus ordusu saflarında Türklere karşı savaştığı kaynakları ile sabittir).

Arjantinli Ermeniler bu kez, Larousse Ansiklopedisinde Atatürk için bir yeni bölüm hazırlanmakta olduğunu duyarak, bütün dünya Ermenilerini, Larousse’a e-posta göndermeye davet etmiştir.

İddialarına göre, Atatürk Ermeni Soykırımından sorumludur, lehine bir şey yazılamaz.
Türk basını, her zamanki gibi, bu patırtıyı duymamakta ve kamuoyuna duyurmamaktadır!

Bu nedenle:
A- Ek-1’de bu duyuru ve Türkleri uyarmayı yapan, “http://armenians-1915.blogspot.com/2008/06/2494-actionalert-petition-against.html ” (benim de yazılarımı yayınlayan) Türk Ermenilerinin sirküler ilanı vardır. İngilizce bilenler okuyabilir.
B- Ek-2’de (eski bakan) Sayın Bülent Akarcalı’nın ilgili Larousse sitesine yazdığı Fransızca tepki mesajı okuyabilirsiniz. Akarcalı, Arjantin Ermenilerinin “Taliban”ın muadili olduğunu uyarmaktadır. İçinizden Fransızca bilenler içlerinden geldiği gibi (ek 2) yazsınlar da, ne isterlerse yazsınlar!
C- Ek-3’te bir Fransız’ın Andre Dupont’un, Ek-4’te bir Hollandalı M.vander Galien’in yazdıkları uzun İngilizce tepki mesajları var. (Biz Atatürk’ü müdafaa etmiyoruz, elin Fransız’ı, Hollandalısı savunmakta ve Türk Ermenileri de bize diye seslenmektedir.) Atatürk sevgisi ve doğrular, rozet takmak ve bayrak sallamakla yetmiyor! Adamlar, en büyük saygınlığımıza saldırıyorlar, bizde TIK yok!
D- Ek-5’te (Fransızcam iyi olmadığından) İngilizce hazırladığım bir (asker mektubu gibi) Atatürk mektubu var. İçinizden Fransızca (İngilizce) bilenler kendileri yazsınlar veya tanıdıklarına yazdırsınlar. Yazdırmak imkanı olmayanlar da, Ek-5’teki mektubun altına adlarını yazarak lütfen adrese yollasınlar!

Ermeni diasporası, en ufak bir işarette, karınca sürüsü gibi saldırır! Bizleri karıncalar yese, keneler kanımızı emse… farkında olmayız, sonra kendimizden başka herkese kızarız! Hodri E-postalar…

Sevgi, selam, ya sabır!
Şükrü S. Aya

MATEM NOTU: İçimize ve Meclise girmiş bulunan guya temsilcilerimizin Atatürk düşmanlığını itiraf sözlerine tepkiyi, içimizdeki daha gençlere bırakıyorum. Dışardan ve içerden kemirilmekteyiz... Atatürk Cumhuriyeti gençlere emanet etmişti...nerelerdesiniz?
kaynak: BG

Email to: livres-larousse@larousse.fr ; editorial@aique.com.ar

Dear Editor,
I am informed that the fanaticism of the Argentina and other diaspora members, have reached the dimension of a new “Genocide mythomania”, smearing dirt and lies on everything, even Mustafa Kemal ATATURK, for which I understand that a chapter is being prepared. Please permit me to express that:
Ataturk’s reputation is well established by too many sources, and your esteemed Encyclopedia, can not write history, based on readers’ suggestions or objections! If you wish, you may view attachment (A)!
What more, at the time of 1914-1915 deportations, Mustafa Kemal was a Lt.Col. officer of the army, first stationed in Damscus and later at Gallipoli and had absolutely nothing to do with the decisions and actions taken by the Government. Moreover, all documentation show that there was no reason, time, numbers, places, neutral eyewitnesses, tools of crime, corpses, mass graves, benefit from murders, no court decision, no historical debate, not even a single page of valid document!
This is a “world wide lie and swindle”. For more information please read the attached “Reno Evening Gazette”
Nov.14, 1915. (Attach.B)
Yours truly,
(İsim – adres – e-posta)
Ekler: (A) Ingilizce özet sayfası
(B) Reno gazete yazısı

No comments: